ORDU / FATSA - Fatsa Kurtuluş Anaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı Okul Öncesi Alanı hedefleri  kapsamında öğrencilerimize ülkemizin kültürel ögelerini tanıtma amaçlı gezi düzenldeik ve okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık.

Mrt

Fatsa Uzay ve Astornomi Atölyesi'ne düzenlediğimiz gezi ile öğrencilerimiz uzay hakkında yeni bilgiler keşfederek eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

İstiklal Marşı'mızın yazarı, Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un doğum ve vefat tarihlerini içine alan 20-27 Aralık Haftası  Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizler de öğrencilerimize Mehmet Akif ERSOY'u anlattık ve onların dilinden Mehmet Akif ERSOY videosu çektik. Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Saygı ve Rahmetle anıyoruz..

Ara

Aile katılım çalışması olarak okulumuz Yıldızlar Sınıfı waffle partisi ve Sevgi Çiçekleri Sınıfı fen deneyi etkinlikleri düzenlemişlerdir. Öğrencilerimizin eğlenerek öğrendikleri bu etkinlikler için emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın Eğitimin  tüm kademelerinde başlatmış olduğu "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " Okulumuzda başlamıştır. Veli bilgilendirme mektubu, broşür, veli toplantısı ile proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve etkinliklere başlanmıştır.

Ara

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında öğrencilerimize insan haklarının neler olduğunun öğretilmesi ve demokrasi bilinci oluşturmayı amaçladık. Okulumuz Kelebekler Sınıfı oy kullanma etkinliği düzenledi.

Ara

Okulumuz Yıldızlar Sınıfı Aralık ayı aile katılım çalışması olarak sanat etkinlikleri düzenledi. Aile katılım çalışması için velimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimize tiyatro gösterimi sunan Tiyatro Amisos ve Bıcırık Çocuk Tiyatro ekibine teşekkür ederiz.